3D design

Sigtbaar/C4U laat jouw product ideeën en ontwerpen tot leven komen met 3D design. Het hoeft niet eens om een bestaand product te gaan. Sterker nog, 3D rendering is de ideale manier om het product al in een vroege fase te kunnen meenemen in het verkoopproces. Bovendien kun je details van een product op een manier uitlichten die je met fotografie niet voor elkaar krijgt. Dat is de kracht van 3D product visualisatie. Advertenties, presentaties, verpakkingen en nog veel meer; jij bedenkt het, wij visualiseren het.

3D schets en display met producten van Sportlife

Wat is een 3D design?

Met 3D rendering kunnen we jouw ontwerp in driedimensionaal perspectief laten zien. Daarmee krijg je een super realistische visualisatie die je kunt inzetten voor een bedrijfsfilm, reclame of bijvoorbeeld een beurspresentatie over jouw product. 3D design is geschikt voor elk mogelijk type product en werkt ideaal om de functionaliteiten ervan te verduidelijken. Je kunt de werking van je product wel onder woorden brengen, maar je verhaal wordt nog sterker met een visualisatie die niet van echt is te onderscheiden, niet waar?

Wat kan Sigtbaar/C4U voor jou betekenen?

Wij maken alles mogelijk als het gaat om 3D visualisatie. Dankzij onze 3D rendering en animatie weet je zeker dat je jouw product uniek en in zijn volle potentie kunt presenteren aan de wereld. Perfect wanneer het nog niet geproduceerd is, maar je het toch wilt kunnen introduceren. Op basis van (CAD) tekeningen maken wij het passende 3D design, welke we makkelijk voor je kunnen aanpassen. Met Sigtbaar/C4U bespaar je op de kosten voor een studio en dure fotoshoots, versnel je het werkproces en licht je de beste kanten van je product uit!

Schets en 3D kauwgompot van Sportlife

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!