Beeldbank

In the cloud – een veelgehoorde term. Wat is daar nou zo ‘convenient’ aan? Het versterkt jouw merk. Het nieuwe brandportal van Sigtbaar/C4U – We’ve got the key to success

Complete controle over alle uitingen

Een goed doorgevoerde huisstijl is erg belangrijk. Met Sigtbaar/C4U heb en houd je grip op je huisstijl of merk en alle content die je maakt. We’ve got the key to success. Wij bieden je de mogelijkheid om samen met je collega’s al je communicatiemiddelen te beheren en te verspreiden. Complete controle over jouw merk en alle uitingen. Alles, via één slimme portal in de cloud. Door met een beeldbank of brandportal te werken, bewaak je de huisstijl en de juiste doorvoering ervan!

Overzichtelijk en toegankelijk

In het brandportal is altijd alles up to date, zodat je direct aan de slag kunt. Nooit meer je suf zoeken naar het juiste bestand, programma of document. Creëer rust en overzicht binnen je organisatie. Iedereen binnen de organisatie altijd en overal alles bij de hand? Van beelden, video’s, documenten tot complete huisstijlen en logo’s? Met de brandportal van Sigtbaar/C4U kunnen organisaties media, documenten en communicatiemiddelen beheren. Elke medewerker heeft waar hij wil toegang tot de beeldbank en brandportal. Super simpel!

Mediabestanden organiseren en verspreiden

Ken je dat? Een oud logo in de communicatie van een bedrijf? Een echte no-go. Dit is te voorkomen! Doordat iedereen direct toegang kan hebben tot de portal, blijven de afbeeldingen en logo’s direct up to date. Sigtbaar/C4U biedt dé oplossing als het gaat om het overzicht creëren door middel van de beeldbank/brandportal van jouw bedrijf. Zo bespaar je niet alleen heel veel geld, maar vooral heel veel tijd. Oh yeah!

Uploaden en organiseren

Inhoud uploaden naar beeldbank is super eenvoudig en razendsnel. Organiseer al je afbeeldingen, brochures, promotievideo’s en ander materiaal en maak ze altijd en overal beschikbaar voor gebruikers.

Directe zoekresultaten

Krijg een duidelijk overzicht van middelen in je portal en vind bestanden snel met filters om de zoekopdracht te verfijnen. Door verschillende zoekcriteria te combineren, kun je in een oogwenk vinden wat je zoekt.

Uploaden en organiseren

Inhoud uploaden naar beeldbank is super eenvoudig en razendsnel. Organiseer al je afbeeldingen, brochures, promotievideo’s en ander materiaal en maak ze altijd en overal beschikbaar voor gebruikers.

Voorbeeld van bestand

Onze brandportal ondersteunt previews voor de meeste bestandstypen, zodat je PDF’s kunt lezen, video’s kunt bekijken of Adobe-bestanden met hoge resolutie kunt bekijken zonder ze op je computer te hoeven downloaden.

Versiebeheer

Upload en geef de nieuwste versie weer, zodat je doelgroep altijd het meest recente bestand heeft, maar de controle behoudt over de verschillende versies die zijn geüpload in het Asset Detail Overzicht.

Activa detailoverzicht

Relevante metagegevens worden naast het voorbeeld gepresenteerd naast productinformatie, gerelateerde bestanden, inhoudsstatistieken en versies. De brandportal maakt automatisch voorvertoningen van de meeste mediabestanden, inclusief video, audio, kunstwerken, Microsof Word-documenten en PDF.

Wat is een beeldbank?

Met een beeldbank kunnen organisaties media, documenten en communicatiemiddelen beheren. Elke medewerker heeft waar hij wil toegang tot de beeldbank.

Waarom een beeldbank?

Middels een beeldbank heb je complete controle over jouw merk en alle uitingen. Alles, via een slimme portal in de cloud. Door met een beeldbank te werken bewaak je dus de huisstijl en de juiste doorvoering ervan!

Wat zijn de voordelen?

Onze beeldbank heeft een aantal voordelen:

– Inhoud uploaden naar de beeldbank is super eenvoudig en razendsnel;

– Bestanden zijn snel te vinden door middel van filters;

– De krachtige database biedt de optie om in Google-stijl te zoeken;

– Onze beeldbank ondersteunt previews voor de meeste bestandstypen;

– Eenvoudige versiebeheer, zodat alle versies bewaart blijven;

– Relevante gegevens worden naast het voorbeeld gepresenteerd;

– Makkelijk bestanden delen met externe relaties.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!