merkenbouwers

merkenbouwers

…de manier waarop je naar die veranderende wereld duidelijk maakt waaròm je doet wat je doet.

In deze veranderende wereld vraag je je soms af hoe je daarin als organisatie moet meebewegen. Is het vertrouwde nog wel zo vanzelfsprekend? Zijn we nog wel relevant? Moeten we bijsturen? Vragen die af en toe voor best wat onrust kunnen zorgen.
Dan kan het verfrissend zijn om even uit het huidige “kader” te stappen en van een afstandje naar je organisatie te kijken. Waar staan we nu en hoe verhoudt zich dat tot datgene wat die veranderende wereld vraagt.
Dat betekent kritisch naar jezelf kijken. Maar niet alleen naar wat je produceert of de dienstverlening die je biedt. Maar vooral naar de manier waarop je naar die veranderende wereld duidelijk maakt waaròm je doet wat je doet. De positie die je inneemt en die jouw onderneming daardoor uniek maakt.
De belangrijkste tool hiervoor is uiteraard jouw merk. Want hierin vertaal je jouw unieke waarde. Het maakt je zichtbaar en geeft richting en houvast in alle communicatie zowel naar buiten als ook naar binnen.

Is het vertrouwde nog wel zo vanzelfsprekend?

Sigtbaar maakt gebruik van een eenvoudige maar doeltreffende tool om samen op zoek te gaan naar jouw unieke merk-DNA. Vervolgens brengen we de merkidentiteit (weer) duidelijk in beeld, om vervolgens van daaruit de vertaalslag te maken naar een doeltreffende communicatiestrategie.

Zullen we anders eerst eens vrijblijvend meekijken?

Bel 088 205 14 00