3D product rendering

Heb jij een goed idee en wil je dit laten uitwerken? Kies dan voor 3D product rendering! Sigtbaar/C4U zorgt ervoor dat jouw idee wordt omgetoverd tot een levensechte 3D product visualisatie, zodat je productiekosten kunt besparen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder over onze product rendering en de voordelen ervan!

Schets en product 3D display met producten

Wat is een 3D product rendering?

3D product rendering houdt in dat het product dat jij in gedachten hebt gevisualiseerd wordt. Sigtbaar/C4U doet dit door middel van 3D visualisatie en animatie, zodat jij een realistische weergave krijgt van je product en je deze gemakkelijk kunt presenteren.

Hoe kan je 3D product rendering inzetten voor jouw bedrijf?

Een idee is natuurlijk abstract en lastig over te brengen op je collega’s. Daarom is het handig om over een visualisatie van het product dat je in gedachten hebt te beschikken. Zo’n 3D visualisatie kan dienen als promotiemateriaal of als hulpmiddel voor de ontwikkeling van het product.

3D schets kauwgompot van Sportlife

Wat kan Sigtbaar/C4U voor jou betekenen?

Wanneer je kiest voor Sigtbaar/C4U, ben je verzekerd van een realistische weergave van jouw product. Een voordeel van 3D visualisatie is dat je het product niet eerst hoeft te ontwikkelen, wij kunnen namelijk een 3D product maken door slechts een beeld of omschrijving. Op deze manier kun je gemakkelijk kosten besparen. Daarnaast hoef je ook geen geld uit te geven aan dure fotoshoots en locaties!

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!