3D rendering

3D stelling met producten

Alles mogelijk met product visualisatie

Sigtbaar/C4U maakt middels 3D rendering product visualisaties van elk mogelijk type product, van packshots en gereedschappen tot displays en winkelpresentaties. Daarnaast kunnen de visualisaties voor uiteenlopende doeleinden en in verschillende vormen gemaakt worden zoals een packshot, productvideo, advertentie of technische demonstratie. Jij hebt het idee; Sigtbaar/C4U maakt er een realistische productvisualisatie van.

Hoe kan je 3D rendering inzetten voor jouw bedrijf?

Voor zowel bestaande als niet-bestaande producten ontwerpen wij 3D renderingen die als promotiemateriaal dienen of een hulpmiddel zijn in de ontwikkeling van een product. Op basis van beeld of omschrijving, kunnen wij een product of idee omzetten in een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Er is van alles mogelijk! 3D animaties kunnen gebruikt worden in bedrijfsfilms, commercials en beurspresentaties.

3D kauwgompot render van Sportlife
3D schets renders van displays met producten

Overtuig en verkoop

Een 3D rendering toont de mogelijkheden en potentie van een product. Het alternatief voor productfotografie; zonder eerst een product te produceren en een dure locatie te huren. Door het toevoegen van de juiste texturen, kleuren, belichting en details komt ieder product foto-realistisch tot leven! Het leent zich daarom bij uitstek voor productpresentaties, advertenties en commercials. Wij plaatsen jouw producten in een visueel aantrekkelijke omgeving, of werken het open met groot oog voor detail. Producten die nog in ontwikkeling zijn kunnen ook eenvoudig worden gevisualiseerd. Een goedkoper alternatief voor het maken van prototypes.

Product Visualisatie vs traditionele studiofotografie

Inmiddels is 3D productvisualisatie de standaard geworden in de productindustrie en reclamebranche. Het is gebruiksvriendelijker en betaalbaarder dan traditionele studiofotografie en biedt bovendien veel meer mogelijkheden, zoals het visualiseren van nog te ontwikkelen producten. Ook kunnen productupdates zoals kleuren, logo’s en andere details razendsnel en eenvoudig worden aangepast.

Render 3D producten in groene duurzame omgeving

Versnel verkoopproces

Door middel van 3D rendering en visualisatie kan het product eerder in het proces al gebruikt worden in presentaties waardoor de verkoop bevorderd kan worden.

3D stortbak display van Red Band

Geen studio kosten meer

Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden meer van dure studio’s die opgezet moeten worden, aanpassingen in kleuren settings etc kunnen allemaal digitaal gemaakt worden zonder verlies van kwaliteit.

3D product rendering

Exploded views

Bepaalde kenmerken, specificaties of voordelen van uw product extra benadrukken? Exploded views zijn veelzijdig en onmogelijk te verkrijgen met traditionele fotografie.

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!