POS materialen en winkelpromotie

POS materiaal zet jouw product in de spotlights. De keuze is reuze voor de klant en je hebt maar beperkt de tijd om de aandacht te trekken. Voor elk merk of product zijn er talloze soorten POS materiaal te bedenken die bijdragen aan het stimuleren van impulsaankopen. Met een verrassend concept en design springt jouw product eruit. Waar kies je voor?

POS Red Band producten in stelling en met display

Opvallende instore communicatie

Sigtbaar/C4U produceert de meest spectaculaire en unieke POS materialen voor opvallende instore communicatie in bijvoorbeeld winkels en supermarkten. Productie van o.a. displays voor toonbanken, merchandising, vrijstaande displays, displays voor pallets, staander displays, borden voor aan het plafond of communicatie op de winkelvloer: you name it, we create it. POS materialen versterken de merkboodschap zeer doeltreffend.

Ongekende scala aan doeleinden

Om een winkelpromotie helemaal rond te maken realiseren wij voor jou ook online materialen. Van online banners tot online advertentie’s, social media posts en ook animaties. Tegenwoordig blijft winkelpromotie niet alleen op de winkelvloer, maar kan je klanten online al activeren en verleiden tot een verkoop.

POS materiaal als online banner op website
POS displays met producten

Versterk de merkboodschap

Veel aankoopbeslissingen geschieden aan de kassa of toonbank. Een mooie, passende en opvallende toonbankdisplay of counterdisplay brengt een product op de belangrijke plaats in de winkel onder de aandacht. Huisstijl is daarbij erg belangrijk, net als de herkenbaarheid van het product. Niet alleen de plaatsing en displays verzorgt Sigtbaar/C4U. Tevens de promotie, kleur, stijl en het ontwerp blijft onveranderd en accuraat doorgevoerd tijdens de gehele campagne. Dit bewaakt Sigtbaar/C4U uitstekend.

70% van de consumenten of klanten nemen hun beslissing door een goede point of sale

Door een opvallend design of een perfect doorgevoerde huisstijl trekt het product de aandacht en geeft het bovendien vertrouwen aan de consument om tot aankoop van het product over te gaan. Impulsaankopen worden veelal door POS materialen geactiveerd. Daarnaast kan een vloerdisplay, gekoppeld of naast het schap, de shopper of klant activeren. Tevens geeft het de verkoop een impuls of boost en vergroot het de naamsbekendheid van het product. Belangrijk is dat Sigtbaar/C4U ongewone vormen kan creëren. Maar ook spectaculaire lichteffecten, geuren of geluidseffecten of zelfs bewegende elementen zijn toe te voegen! Het verhoogt de aandacht van het product en de display met 50%! Sigtbaar/C4U heeft innovatieve manieren om klanten te tonen hoe zij displays het meest effectief in kunnen zetten. Ideaal voor productlanceringen en/of doeltreffende promotie. The sky is the limit.

DREMEL point of sale product verpakkingen in display

Toonbankdisplays

Veel aankoopbeslissingen geschieden aan de kassa of toonbank. Een mooie, passende en opvallende toonbankdisplay of counterdisplay brengt een product op de belangrijke plaats in de winkel onder de aandacht

Point of sale staande display met producten

Vrijstaande displays

Een goed geplaatste en sterk vormgegeven vloerdisplay of floordisplay valt op. Een twijfelende klant kan hierdoor getriggerd worden en overgaan tot koop.

Promotiemateriaal advertenties van Sportlife

Promotiematerialen

Impulsaankopen worden veelal door POS materialen geactiveerd. Daarnaast kan een vloerdisplay, gekoppeld of naast het schap, de shopper of klant activeren.

Wat is POS materiaal?

POS staat voor Point Of Sale. POS materiaal is materiaal dat de verkoop van jouw producten stimuleert, doordat het de aandacht trekt van (potentiële) kopers. Voorbeelden van POS materiaal zijn banners,

Waarom POS materiaal door ons laten maken?

Wij maken gebruik van de nieuwste, high end druktechnologieën. Hierdoor genereren de door ons geleverde materialen een maximale visuele impact in de winkel. Wij kunnen POS materiaal maken in elke vorm en maat, en voor een ongekend scala aan doeleinden.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!