3D rendering laten maken

Hoe breng je jouw idee het best over op anderen? Een vraag met een heel gemakkelijk antwoord. Dit doe je namelijk door een 3D rendering te laten maken! Geen idee wat we hiermee bedoelen? Geen probleem, dat leggen we natuurlijk even uit. Lees snel meer over dé manier om productiekosten te besparen!

3D render van Sportlife kauwgompot in ijs

Wat is 3D rendering?

Blaas jouw idee leven in door middel van een 3D rendering! Een 3D wat? Aan de hand van 3D rendering ontwerpen en ontwikkelen we een visualisatie van een product dat jij in gedachten hebt. Wat voor type product het is maakt niet uit, wij maken er hoe dan ook een levensechte visualisatie van!

Waarom een 3D rendering laten maken?

Een product visualisatie brengt vele voordelen met zich mee. Allereerst hoef je door een 3D rendering je product niet meer op voorhand te ontwikkelen. Een beeld of omschrijving is genoeg voor ons om een realistische weergave te maken! Zo kun jij de potentie van je product al vroeg in het proces presenteren waardoor je verkoopproces een boost krijgt! Bovendien hoef je geen geld uit te geven aan dure prototypes, wat ook betekent dat je kosten kan besparen op een studio en fotoshoot.

Schets van een 3D stelling met producten

Wat kan Sigtbaar/C4U voor jou betekenen?

Bij Sigtbaar/C4U kun je terecht voor jouw eigen 3D rendering! Deze manier is niet alleen betaalbaarder, maar ook nog eens gebruiksvriendelijker dan traditionele studiofotografie. Iets aanpassen is door onze product rendering heel simpel. Heb je liever een andere kleur? Of verandert er iets in het logo? Een paar keer klikken en het is opgelost!

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!