3D visualisatie

Wanneer je een goed idee hebt is het belangrijk om dit zo goed mogelijk over te brengen op anderen. Dit kan door 3D product visualisatie, zodat jouw idee niet alleen meer slechts een idee is. Sigtbaar/C4U is gespecialiseerd in 3D visualisatie en helpt je hier graag bij. Ben je benieuwd naar de voordelen en hoe je dit kan inzetten voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder!

Sportlife 3D kauwgompotten

Wat is een 3D visualisatie?

3D visualisatie is hetzelfde als 3D rendering. Deze termen klinken misschien ingewikkeld, maar het betekent simpelweg dat er een realistische weergave wordt gemaakt van het product dat jij in gedachten hebt. Door gebruik te maken van 3D rendering kunnen wij elk type product voor je visualiseren. We vertellen je graag hoe jij dit kan inzetten voor jouw bedrijf!

Hoe kan ik 3D visualisatie inzetten voor mijn bedrijf?

Een 3D rendering van een product kan dienen als een hulpmiddel voor de ontwikkeling ervan, maar het werkt ook heel goed als promotiemateriaal. Je kunt deze visualisatie dus gebruiken voor bijvoorbeeld productpresentaties aan je collega’s, bedrijfsfilms of commercials.

Stortbak met Redband producten in 3D display

Wat kan Sigtbaar/C4U voor jou betekenen?

Je bent verzekerd van een realistische weergave van jouw product wanneer je kiest voor 3D product visualisatie van Sigtbaar/C4U. Een groot voordeel is dat we ook niet-bestaande producten voor je kunnen visualiseren door slechts een beeld of omschrijving. Op deze manier kun je heel wat kosten besparen! Denk hierbij aan kosten voor het ontwikkelen van een prototype of kosten voor een locatie en shoot voor het product. Door te kiezen voor een 3D visualisatie van Sigtbaar/C4U hoef je hier geen geld meer aan te besteden!

Wat is 3D rendering?

3D rendering is het ontwerpen/ontwikkelen van product visualisaties van elk mogelijk type product. Dit kan een 3D impressie zijn, maar ook een 3D animatie waarin de werking van het product wordt verduidelijkt. Dit gebeurt vooral op basis van (CAD) tekeningen.

Waarom 3D rendering gebruiken?

Door middel van 3D rendering worden de mogelijkheden en potentie van een product getoond, al voordat het product echt is geproduceerd.

Hoe werkt 3D rendering?

Op basis van beeld of een omschrijving kunnen wij een product of idee omzetten naar een visueel aantrekkelijke 3D productpresentatie.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!