Verpakking ontwerpen

Verpakkingsdesign is ons ding. Wat je ook verkoopt, jouw product verdient het om gezien te worden. Wij nemen jouw merk serieus en zorgen voor de passende uitstraling van het verpakkingsontwerp. Bij Sigtbaar/C4U zijn we flexibel en dus is alles denkbaar om de perfecte verpakking te laten ontwerpen. Voorkom dat jouw product opgaat in de massa en stand out in the crowd!

DREMEL verpakkingen

Waarom een verpakking ontwerpen?

De kennismaking met een product begint bij de verpakking. Die verpakking geeft de eerste indruk van jouw merk, dus waarom niet investeren in het perfecte design? Je wilt herkenbaar zijn en zorgen dat de aanblik van jouw product leidt tot een aankoop. Het draait allemaal om het gebruiken van de juiste tone of voice die het juiste gevoel bij de consument naar boven haalt en de verkoopkans vergroot. En laat dat nou net de specialiteit zijn van Sigtbaar/C4U.

Een verpakking laten ontwerpen door Sigtbaar/C4U

Wist je dat klanten gemiddeld niet meer dan 4 seconden besteden aan een verpakking? Geen tijd te verspillen dus, je boodschap moet direct glashelder zijn. Met onze ervaring en ons enthousiasme weten wij dit voor elkaar te krijgen. Vertel ons alles over jouw merk en je kunt gerust achterover leunen. Ons creatieve team gaat voor je aan de slag! Wat voor product je ook hebt, Sigtbaar/C4U geeft je het passende verpakkingsontwerp.

DREMEL hond tool verpakking

Meer dan 20 jaar ervaring

De wereld van design, creatie en ontwerpen. Voor ons is er niets mooiers en daarom houdt Sigtbaar/C4U zich al meer dan 20 jaar bezig met het ontwerpen van de meest uiteenlopende en opvallende productverpakkingen. Daarvoor gebruiken we vooral karton, maar ondertussen kunnen we ook met folie jouw verpakking ontwerpen. Je kunt het gewoon aan ons geoefende team overlaten. Dat is wel zo relaxt.

Herkenbaar en uniek

Investeren het ultieme verpakkingsdesign is zonder twijfel de moeite waard. Dat weet Sigtbaar/C4U als geen ander. Stap 1: het verpakkingsontwerp moet herkenbaar en uniek zijn. De consument moet jouw product herkennen tussen alle andere verpakkingen in de winkel en het liefst ook nog onthouden! Jouw wensen vertalen wij naar een innovatief verpakkingsdesign in jouw huisstijl. Zo simpel kan de weg naar succes zijn.

Ik heb nog geen fotografie van mijn product? Kan ik dit dan wel?

Jazeker, door middel van 3D rendering is er een perfect, niet van fotografie te onderscheiden, verpakkingsbeeld te maken. Ruim voordat het drukwerk van de verpakking klaar is.

Wat communiceer ik op de verpakking?

Zo min mogelijk. Fotografie en icoontjes moeten het meest duidelijk zijn. Aangezien de klant maar een paar seconden kijkt moet de verpakking opvallen door zijn eenvoud in communicatie. Niet doordat hij boordevol staat met allerlei teksten etc.

Waarom verpakkingsdesign door ons?

Sigtbaar/C4U heeft al meer dan 20 jaar ervaring in verpakkingen in karton, maar ook folie verpakkingen hebben wij in ons pakket. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het bedenken van een goed doorgevoerde huisstijl en een slimme, unieke verpakking. Dit zorgt voor merk- en productherkenning.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op!