De beursbezoeken van Sigtbaar/C4U

Soms doe je het voor jezelf, om inspiratie op te doen of nieuwe ontwikkelingen te volgen. Maar ook regelmatig ga je op bezoek bij een klant waarvoor je allerlei uitingen hebt gemaakt om te kijken hoe deze in het echt uitpakken. En natuurlijk de reactie van de klant te horen, een bakje koffie te doen en even bij te kletsen. Onlangs zijn we weer op pad geweest. Op klantbezoek dit keer.

 

13 maart 2024

ESEF Maakindustrie

Een dagje Utrecht. Metaalketen Hengelo stond op de ESEF Beurs en dan wil je natuurlijk even in echt zien of alles wat we hebben bedacht ook klopt. De open en uitnodigende stand had een mooie plek in de Jaarsbeurshal, want bij binnenkomst in Hal 3 kon je er bijna niet omheen. We troffen dan ook een groep enthousiaste medewerkers die ons meteen trakteerde op een heerlijke koffie/cappuccino, bereid door een echte barista! Voor Metaalketen werd het uiteindelijk een succesvolle beurs. En voor ons daarom ook een succesvolle dag.

 

 

 

6 maart 2024

Cologne fair

Een tripje naar Keulen. Want SKIL presenteerde zich dit jaar op de Cologne Fair, de Internationale Hardwarebeurs. Ruim 3.200 exposanten presenteerden de actuele trends op het gebied van o.a. gereedschappen en accessoires. Een hele uitdaging om tussen alle grote en kleinere stands op te vallen en jezelf optimaal te presenteren. Wij hebben diverse items gemaakt voor o.a. de uitingen in de toegangsruimtes en de aankleding van de stand om zo de hele communicatie tot een geheel te maken! En dan moet je dat natuurlijk ook in levende lijve aanschouwen! Het werd al met al een prachte dag in Keulen met een enthousiaste klant op een indrukwekkende stand!

 

 

 

 

Kunnen we jou ergens mee helpen?

Binnenkort ook een beurs en hiervoor uitingen nodig? Of misschien een ontwerp voor een nieuwe stand? Wij verzorgen dit graag. Van schets tot complete productie. Neem eens contact met ons op om van gedachten te wisselen. Wie weet kunnen we dan ook samen het resultaat, onder het genot van een bak koffie, op de beursvloer gaan bewonderen.